SPECIALS

Coperto’s Friday

Beleef Coperto’s Friday in Coperto Restobar. Een culinaire avond met live pop- en jazzmuziek van het muzikale duo Tabé. Tijdens deze avond is er een vast menu met 4 gerechten voor 47 euro (exclusief dranken).

Coperto’s Friday vindt in 2019 tot de zomer plaats op 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni 2019. Reserveren vooraf is gewenst via ons reserveringsformulier (vul bij het opmerkingenveld in dat het Coperto’s Friday betreft) of telefonisch via  +31 (0)38 425 67 89.

2-daags Kerstarrangement 

Tijdens de winterse feestdagen biedt Pillows Grand Hotel Ter Borch een warm thuis in ongedwongen luxe. Geniet na een wandeling langs de feestelijk verlichte straten van Zwolle van een culinair 5-gangen diner van chef-kok Remco Jansen in Coperto Restobar, voor een onvergetelijke kerst. Dit arrangement omvat:

– 1 x Overnachting in een Deluxe Room, Grand Deluxe Room of Pillows Suite
– Aperitief om 18.30 uur
– 1 x 5-gangendiner om 19.00 uur inclusief ‘Pane e Coperto’, koffie, thee en friandises voor 2 personen
– ‘Turndown’ Service
– 1 x Uitgebreid Kerst ontbijt voor 2 personen
– Gratis gebruik van WiFi

Beschikbaar op 25 en 26 december 2018

ONTDEK HET
KERSTMENU

COPERTO RESTOBAR
KERSTDINER

Wij verwelkomen u graag op 1e en 2e kerstdag in Coperto Restobar met een aperitief van het huis en Pane e Coperto. Geniet met vrienden of familie van een 5-gangen diner of lunch onder het genot van rustige live muziek. Onder leiding van Chef-kok Remco Jansen, hiervoor chef bij Bib Gourmand Restaurant Intens, kunt u genieten van gerechten en een dessert, bereid met de beste locale ingrediënten.