Zakelijke lunch

Dagelijks geopend
12.00 – 22.00 uur

De moderne en inspirerende ruimte van Coperto Restobar met licht verteerbare en verfijnde lunchgerechten, maken van dit restaurant de ideale locatie voor een zakelijke lunch of borrel.

Centraal gelegen met privé parkeerplaats
Coperto Restobar is zeer centraal gelegen op 5 minuten rijden vanaf de snelweg A28 en op loopafstand van zowel station Zwolle als het centrum. Parkeren is mogelijk (op basis van beschikbaarheid) op de afgesloten privé parkeerplaats met 4 elektrische oplaadpunten.

Ongestoord lunchen binnen uw tijdsbestek
Tijd is vaak een cruciaal element tijdens een zakenlunch. Een zakelijke lunch in Coperto Restobar kan daarom gereserveerd worden binnen één uur tijd. Indien gasten langer willen tafelen passen wij uiteraard het tempo hierop aan. Indien er in alle rust en privacy geluncht wenst te worden, dan zijn onze private dining salons hier uitermate voor geschikt. De salons zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en snelle WiFi om uw zakenlunch tot een succes te maken.

Menu

Geniet van onze 2-gangen lunch voor € 29 per persoon inclusief Pane e Coperto, geserveerd binnen één uur. Hierbij kunnen gasten zelf de keuze maken uit 2 gerechten van het menu, bestaande uit eigentijdse Italiaanse en Franse klassiekers, bereid met de beste lokale ingrediënten.

Indien u speciale wensen heeft voor uw zakelijke lunch, dan denken onze hosts graag met u mee.

Reserveer een zakelijke lunch via het online reserveringsformulier en vermeld hierbij in het opmerkingenveld dat het een zakelijke lunch betreft.

Culinair
Arrangement
– 20%

20% korting Culinair Arrangement

Combineer de culinaire gerechten van Coperto Restobar en stel uw eigen droommenu samen. Geniet daarna van een goede nachtrust in een van onze warm ontworpen kamers in Pillows Grand Hotel Ter Borch. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

Turndown Service

1 x overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch.

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi