DISCLAIMER

Algemeen

International Hotel Management Group B.V. (Kamer van Koophandel 61945676), hierna te noemen Pillows Hotels, verleent u hierbij toegang tot de website van Pillows Hotels en nodigt u uit om reserveringen of te doen. Pillows Hotels behoudt zich het recht voor om de inhoud of secties te wijzigen en/of verwijderen zonder u daarover te informeren.

Beperkte aansprakelijkheid
Pillows Hotels streeft ernaar om up to date te blijven en regelmatig content aan haar websites toe te voegen. Ondanks deze zorg en aandacht, kan de inhoud toch onvolledig en/of onnauwkeurig zijn. Een specifiek voorbehoud wordt genoemd inzake duidelijke programmeringsfouten of typografische fouten in relatie tot prijzen en andere informatie over producten op de website. U kunt geen aanspraak maken op een overeenkomst met Pillows Hotels op basis van dergelijke fouten.

Copyrights
De intellectuele eigendomsrechten in relatie tot de content op deze website zijn  volledig eigendom van Pillows Hotels. Deze content mag op geen enkele andere wijze worden gekopieerd, verspreid of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Pillows Hotels, behalve en voor zover anders in de wetsvoorschriften is bepaald (zoals het recht om te citeren), tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven.

Coperto’s Courtesy Car

Het Courtesy Car arrangement is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of acties.

Om uitvoering te geven aan het door u bestelde pakket, zullen wij persoonsgegevens van u verwerken. Deze gegevens verwerken wij in overeenstemming met ons privacy beleid. Voor meer informatie over onze verwerking van uw persoonsgegevens kunt u ons privacy beleid hier raadplegen. Uw NAW-gegevens (inclusief telefoonnummer) zullen worden gedeeld met een derde partij die verantwoordelijk is voor het vervoer van en naar uw huis. Zo zorgen wij ervoor dat u op het juiste adres wordt opgehaald en thuisgebracht en de chauffeur u –indien nodig – telefonisch kan bereiken. Dusseldorp BMW heeft het recht om u telefonisch of via de e-mail te benaderen over uw vervoerservaring met onze vervoerspartner of over de aanschaf van een BMW auto en/of actie.

Culinair
Arrangement
– 20%

Culinair Arrangement -20%

Ga op culinaire ontdekkingsreis door de verfijnde gerechten van Coperto Restobar, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch

Turndown Service

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi