COPERTO BUSINESS CLUB

MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
EERSTE DINSDAG VAN DE MAAND

De Coperto Business Club, sinds juni 2019,  is dé culinaire Business Club in regio Zwolle. Binnen de kleinschalige en high-end Business Club is er de voorliefde om culinair genieten te combineren met het ongedwongen uitwisselen en het verrijken van kennis. Iedere eerste dinsdagavond van de maand komen de leden bijeen in Coperto Restobar.

Updates rondom de Business Club worden verstuurd op de LinkedIn-pagina.

Focus diner

Tijdens iedere bijeenkomst staat er een thema centraal dat behandeld wordt voorafgaand aan het diner. In 30 minuten tijd worden de leden geïnspireerd en bijgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen, waar aan tafel verder over wordt gepraat. In 2020 komen onze leden iedere eerste dinsdagavond van de maand bijeen in Coperto Restobar.

4 februari 2020: fluitend leiderschap door externe spreker: Karen Dollé
3 maart 2020: volgt
7 april 2020: gedragsstijlen met externe spreker: Leony Bos
– 12 mei 2020: volgt (let op deze keer, vindt het op de tweede dinsdag van de maand plaats)
2 juni 2020: extern culinair diner, meer info volgt
1 september 2020: community management met externe spreker: Nico de Jong
6 oktober 2020: volgt
3 november 2020: volgt
– 1 december 2020: volgt

De leden

Coperto Business Club hanteert branchebescherming en hecht veel waarde aan een gezonde afwisseling op het gebied van leeftijd en een goede balans tussen mannen en vrouwen. In verband met de privacy van onze leden, publiceren wij geen online ledenoverzicht. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij u meer inzicht geven in onze leden.

Bekijk de voordelen als Business Club lid

– Tien maal een 3-gangen dinerbijeenkomst, inclusief dranken en parkeren.
– Ieder kwartaal een inspirerende spreker.
– Twee maal per jaar ontvangt u het Pillows Magazine.
– Business Lunch voor € 25 per persoon (inclusief btw).
– Tien procent korting op salonhuur bij Pillows Grand Hotel Ter Borch voor meetings, events en private dining.
– Jaarlijks een culinaire business reis, exclusief voor leden.

Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzegging van het lidmaatschap kan tot 1 maand (30 dagen) voor vervaldatum van het lidmaatschap.

Lid worden

Al onze leden maken deel uit van een directie of zijn onderdeel van het management waardoor u met soortgelijken om de tafel zit. Een persoonsgebonden lidmaatschap bedraagt 570 euro per jaar (exclusief btw).
Om lid te worden, kunt u een e-mail sturen naar Cas Meijerink: cas.meijerink@pillowshotels.com. U wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Geheel vrijblijvend kan daarna een dinerbijeenkomst worden bijgewoond. Indien u daarna lid wilt worden en er zijn geen bezwaren vanuit de bestaande leden, dan wordt er overgegaan tot een persoonsgebonden lidmaatschap.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Business Club? Neemt u gerust contact op met Cas Meijerink, Sales Manager van Pillows Grand Hotel Ter Borch en bijbehorend Coperto Restobar.

T. +31 6 1011 0790
E. cas.meijerink@pillowshotels.com

Culinair
Arrangement
– 20%

20% korting Culinair Arrangement

Combineer de culinaire gerechten van Coperto Restobar en stel uw eigen droommenu samen. Geniet daarna van een goede nachtrust in een van onze warm ontworpen kamers in Pillows Grand Hotel Ter Borch. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

Turndown Service

1 x overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch.

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi