COPERTO BUSINESS CLUB

MAANDELIJKSE BIJEENKOMST
EERSTE DINSDAG VAN DE MAAND

De Coperto Business Club is dé culinaire Business Club in regio Zwolle. Binnen de kleinschalige en high-end Business Club is er de voorliefde om culinair genieten te combineren met het ongedwongen uitwisselen en het verrijken van kennis. Iedere eerste dinsdagavond van de maand komen de leden bijeen in Coperto Restobar.

Updates rondom de Business Club worden verstuurd op de LinkedIn-pagina.

Focus diner

Tijdens iedere bijeenkomst staat er een thema centraal dat behandeld wordt voorafgaand aan het diner. In 30 minuten tijd worden de leden geïnspireerd en bijgepraat over de nieuwste trends en ontwikkelingen, waar aan tafel verder over wordt gepraat. Maandelijks een masterclass of lezing.

– 4 Juni 2019: Generatiediversiteit met externe spreker: Carmen van de Beek
– 3 September 2019: Diversiteit met externe spreker: Gaetana Ferla
– 1 Oktober 2019: Circulariteit met externe spreker: Erik van de Worp
– 5 November 2019: Social media met externe spreker: Maxime Tauran
– 3 December 2019: Innovatie met externe spreker: Milou van Elburg

De leden

Coperto’s Business Club hanteert branchebescherming en hecht veel waarde aan een gezonde afwisseling op het gebied van leeftijd en een goede balans tussen mannen en vrouwen. In verband met de privacy van onze leden, publiceren wij geen online ledenoverzicht. In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen wij u meer inzicht geven in onze leden.

Bekijk de voordelen als Business Club lid

– Tien maal een 3-gangen dinerbijeenkomst, inclusief dranken en parkeren.
– Ieder kwartaal een inspirerende spreker.
– Twee maal per jaar ontvangt u het Pillows Magazine.
– Business Lunch voor € 25 per persoon (inclusief btw).
– Tien procent korting op salonhuur bij Pillows Grand Hotel Ter Borch voor meetings, events en private dining.
– Vanaf 2020 een jaarlijkse business reis, exclusief voor leden.

Het lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggingen dienen derhalve ​vóór 1 november van het lopende jaar schriftelijk te worden gemeld.

Lid worden

Al onze leden maken deel uit van een directie of zijn onderdeel van het management waardoor u met soortgelijken om de tafel zit. Een persoonsgebonden lidmaatschap bedraagt 570 euro per jaar (exclusief btw).
Om lid te worden, kunt u een e-mail sturen naar Cas Meijerink: cas.meijerink@pillowshotels.com. U wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Geheel vrijblijvend kan daarna een dinerbijeenkomst worden bijgewoond. Indien u daarna lid wilt worden en er zijn geen bezwaren vanuit de bestaande leden, dan wordt er overgegaan tot een persoonsgebonden lidmaatschap.

Contactgegevens

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Business Club? Neemt u gerust contact op met Cas Meijerink, Sales Manager van Pillows Grand Hotel Ter Borch en bijbehorend Coperto Restobar.

T. +31 6 1011 0790
E. cas.meijerink@pillowshotels.com

Culinair
Arrangement
– 20%

20% korting Culinair Arrangement

Combineer de culinaire gerechten van Coperto Restobar en stel uw eigen droommenu samen. Geniet daarna van een goede nachtrust in een van onze warm ontworpen kamers in Pillows Grand Hotel Ter Borch. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

Turndown Service

1 x overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch.

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi