COPERTO’S COURTESY CAR

Zorgeloos genieten van Coperto’s verfijnde gerechten, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Ontdek de royale wijncollectie van maar liefst 50 bijzondere wijnen, van zowel bekende als kleinere wijnhuizen. Onze wijnspecialist zorgt voor de meest smaakvolle wijn-spijs combinaties tijdens het diner.

In samenwerking met Dusseldorp BMW en Business Class Chauffeursdiensten ontzorgen wij u met onze courtesy car. De ervaren chauffeur van Business Class Chauffeursdiensten haalt u op én brengt u weer veilig thuis.

Courtesy Car

Onze courtesy car is op vrijdag en zaterdag te reserveren. Bij het reserveren kunt een keuze maken uit één van de vier beschikbare tijden om opgehaald te worden. Per reservering is er een maximum van 4 personen. Onze courtesy car reikt tot 25 km (enkele reis) vanaf Coperto Restobar.

Hattem, Wijhe, Raalte, Kampen, Hasselt, Dalfsen, Genemuiden, Zwartsluis, Staphorst, Meppel* en Ommen* zijn plaatsen waar onze chauffeur u kan ophalen. Staat uw woonplaats er niet bij? Bereken hier of u gebruik kunt maken van onze courtesy car.

Bekijk onze Coperto’s Courtesy Car video hier!

*Voor Meppel en Ommen is de reserveringsmogelijkheid om 20.00 uur.

Coperto’s Courtesy Car Arrangement

Inhoud arrangement:

– 4- of 5-gangendiner, inclusief wijnarrangement

– Pane e Coperto – vers gebakken brood, boter, olijfolie, mediterrane heerlijkheden en onbeperkt mineraalwater

– In ultiem comfort opgehaald en thuisgebracht worden in een BMW 7 Serie Plug-In Hybride

4-gangendiner 85  –  5-gangendiner 105

Culinair
Arrangement
– 20%

20% korting Culinair Arrangement

Combineer de culinaire gerechten van Coperto Restobar en stel uw eigen droommenu samen. Geniet daarna van een goede nachtrust in een van onze warm ontworpen kamers in Pillows Grand Hotel Ter Borch. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

Turndown Service

1 x overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch.

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi