Coperto blog

Remco Jansen is de chef de cuisine bij Coperto Restobar. Al op jonge leeftijd wist Remco dat hij thuishoort in de keuken. Nadat hij zijn kookkunsten mocht laten zien bij verschillende restaurants, waaronder Bib Gourmand-restaurant Intens in Voorst, ging Remco een nieuwe uitdaging aan als chef de cuisine bij Coperto Restobar waar hij sinds de opening in november 2017 werkzaam is. In zijn blog geeft hij maandelijks een kijkje in de keuken. Van seizoenstrends tot  tips van de chef en lekkere recepten. Remco neemt u graag mee in zijn culinaire wereld.

Geitenkaas met appel, hummus, balsamico en sesam Coperto Restobar Zwolle

Blog 13: Zero Waste

Zero Waste, daar streeft het team van Coperto Restobar naar. Zo min mogelijk voedselverspilling en de hoeveelheid afval zo klein mogelijk houden. Lees meer over de werkwijze van het team van chef Remco Jansen in deze blogpost.

Blog 12: Wijn en spijs

Een mooi glas wijn maakt een gerecht helemaal af. Bij Coperto Restobar in Zwolle hebben ze veel kennis van zaken. Chef Remco Jansen en zijn collega gaan dieper in op de wereld van de wijn. Lees meer in deze blogpost.
Groente uit de moestuin op een bord

Blog 11: Groenten en kruiden uit eigen moestuin

Begint u een moestuin? Het verbouwen van eigen groenten en kruiden is leuk. Chef Remco Jansen van Coperto Restobar geeft tips. Lees meer in zijn blog.
Culinair
Arrangement
– 20%

Culinair Arrangement -20%

Ga op culinaire ontdekkingsreis door de verfijnde gerechten van Coperto Restobar, geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch

Turndown Service

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi