Coperto blog

Remco Jansen is de chef de cuisine bij Coperto Restobar. Al op jonge leeftijd wist Remco dat hij thuishoort in de keuken. Nadat hij zijn kookkunsten mocht laten zien bij verschillende restaurants, waaronder Bib Gourmand-restaurant Intens in Voorst, ging Remco een nieuwe uitdaging aan als chef de cuisine bij Coperto Restobar waar hij sinds de opening in november 2017 werkzaam is. In zijn blog geeft hij maandelijks een kijkje in de keuken. Van seizoenstrends tot  tips van de chef en lekkere recepten. Remco neemt u graag mee in zijn culinaire wereld.

Pillows_Grand_Hotel_Ter_Borch_Zwolle_Food_25

Blog 18: Welkom 2020! Terugblik op afgelopen jaar

2019 was een prachtig jaar voor Coperto Restobar in Zwolle. Chef Remco Jansen blikt terug en kijkt direct ook vooruit naar een ambitieus 2020. Lees de blog van Remco.

Blog 17: Bib Gourmand, een kroon op het werk!

Coperto Restobar heeft een Bib Gourmand behaald voor het jaar 2020. Een prachtige waardering voor het harde werk van Remco Jansen en zijn team. In deze blog vertelt Chef de Cuisine Remco over het behalen van een Bib Gourmand
remco wildseizoen blog

Blog 16: "Wild is niet altijd wild"

Het wildseizoen is weer aangebroken. Een mooie tijd voor Remco Jansen en zijn team. In deze blog vertelt Chef de Cuisine Remco over zijn wildseizoen.
Culinair
Arrangement
– 20%

20% korting Culinair Arrangement

Combineer de culinaire gerechten van Coperto Restobar en stel uw eigen droommenu samen. Geniet daarna van een goede nachtrust in een van onze warm ontworpen kamers in Pillows Grand Hotel Ter Borch. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x 4-gangendiner (exclusief dranken)

Turndown Service

1 x overnachting in Pillows Grand Hotel Ter Borch.

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi