Coperto blog

Blog 8: Ontspannen de feestdagen in

In deze blog aandacht voor (thuis) dineren tijdens de feestdagen. Van kerstgerechten maken zonder stress tot experimenteren in de keuken. Chef de cuisine Remco Jansen bespreekt het graag in deze blog.
remco wildseizoen blog

Blog 7: Chef goes wild: de mooiste wildgerechten

In deze blog wordt één van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland, het wildseizoen, besproken. Spreken we nog wel van een wildseizoen? Waar dien je rekening mee te houden bij het bereiden van wild thuis en wat zijn de trends? Chef de cuisine Remco Jansen vertelt het in deze blog.
Pillows_Coperto_Restobar_Zwolle_14

Blog 6: Een bord vol kleur – bloemen met smaak

Hoewel de herfst officieel al is begonnen, worden in deze blog de bloemetjes nog even buiten gezet! Bloemen vormen niet enkel een prachtig plaatje op het bord, ze zijn ook daadwerkelijk eetbaar. Maar welke bloemen zijn eetbaar en welke bloem past goed bij welk gerecht? Chef kok Remco Jansen vertelt het in deze blog.

ONTDEK HET
KERSTMENU

COPERTO RESTOBAR
KERSTDINER

Wij verwelkomen u graag op 1e en 2e kerstdag in Coperto Restobar met een aperitief van het huis en Pane e Coperto. Geniet met vrienden of familie van een 5-gangen diner of lunch onder het genot van rustige live muziek. Onder leiding van Chef-kok Remco Jansen, hiervoor chef bij Bib Gourmand Restaurant Intens, kunt u genieten van gerechten en een dessert, bereid met de beste locale ingrediënten.